maxresdefault.jpg

Nieuw in ons gamma

KERATIN GOLD EXCLUSIVE SMOOTHING TREATMENT
Keratin Gold, is de nieuwe evolutie als het gaat om ”hair smoothing”.
Keratin Plus Gold is een combinatie van botanische en organische aftreksels – 100% puur – gemengd in een perfecte balans. Door de gepatenteerde formule van aminozuren en stamcellen, verkregen uit zure appels die worden gekweekt in Zwitserland, is het nu mogelijk het haar permanent te stijlen zonder dat het beschadigd. Bij deze behandeling wordt het haar permanent glad gemaakt en dient de uitgroei iedere 6 tot 10 maanden bijgewerkt te worden. Het haar voelt na de behandeling sterk, zacht en glad aan. Keratin gold is volledig vrij van Formaldehyde en daarom niet schadelijk voor zowel het haar als de gezondheid.
Keratin Plus Gold was het allereerste product in zijn soort.
Het is geformuleerd voor alle haartypes en is klaar om zelfs de meest complexe situaties aan te pakken, waardoor perfect steil haar wordt gegarandeerd en het welzijn, de kracht en de bescherming tegen vocht worden hersteld.

Lees meer

Deel dit met vrienden


naturiakeratin.jpg

                                     Keratine behandeling !!  wat is het juist ???

               – BIO – NATURAL– ECO– ORGANIC– GREEN– CRUELTY FREE

Een keratine behandeling is een intensief verzorgende behandeling. Keratine is een lichaamseigen proteïne. Natuurlijk haar bestaat voor 95% uit keratine, maar de hoeveelheid neemt af als je het intensief föhnt en chemisch bewerkt. Keratine producten vervangen de verloren proteïne, zodat je haar weer zacht wordt en perfect in model valt en glanst. Het is echter GEEN ontkrulling. Het vermindert wel de hoeveelheid krul in je haar maar het zal vooral het pluizen wegwerken. Het is dus geschikt voor elk haartype. Het maakt niet uit of je stijl haar hebt, haar met een slag erin, krullen of kroes haar. Als je je haar vaak stijlt met een stijltang is dit ideaal.

 De behandeling is ideaal bij:

– beschadigd haar 

– droog haar

– pluizig haar

– krullend haar

Na de behandeling zal je haar een prachtige glans hebben, zacht en glad zijn. Het haar zal gedurende 5 a 6 maanden veel makkelijker handelbaar zijn.

Wat zijn de grote voordelen van de behandeling

– het haar is gemakkelijk handelbaar

– het haar droogt sneller

– het haar voelt zachter dan ooit

– het haar is terug  gezond 

 

Het is enorm belangrijk om erna  een parabenen en sulfaat-vrije shampoo te gebruiken. Dit om je haar optimale verzorging te bieden 

Indien u verdere informatie wenst  neem gerust  vrijblijvend contact op,  wij helpen u met plezier verder